Kategorier
Uncategorized

Vad jag ska köpa när det är Black Friday igen

Ni som har läst mig ett tag vet att detta sker vid den här tiden varje år. Jag faller ner i ett slags shoppinghål som jag inte riktigt tar mig ur förrän nästa år. Så är det bara och jag antar att både jag själv och ni får lov att leva med det. Vi går till basics direkt:

När är Black Friday?

Ja, när är egentligen Black Friday? Årets absolut bästa dag för den som är sugen på att shoppa lite nya, fräscha saker. I år infaller shoppingfredagen den 26:e november. Det är då man, så tidigt som möjligt, ska sitta beredd på diverse online-sajter för att göra kap. Det är roligt, spännande och, inte minst, lönsamt som bara sjutton. I alla fall om man vet var man ska leta när det är dags för årets Black Friday.

Många av er har ställt frågan om vad jag ska köpa när det är dags för Black Friday igen. Jag har inte gått in på detta djupare ännu. Detta eftersom jag inte riktigt har vetat vad jag ska rikta in mig på den här gången. Nu när Black Friday är oerhört nära har jag fått lov att bena ut var mina största behov finns. Såhär ser det ut i år:

Träningskläder

Tro mig, det finns inte ett par träningstights, löparjacka eller t-shirts som inte har hål i sig. Jag kan helt enkelt inte ha det så, det går bara inte. Black Friday är snart här och när den är det så är det jag som riktar in mig på ny träningsgarderob. Svårare än så är det inte.

Vandringskängor

I sommar kommer det att ske. Då är det dags för mig och min sambo att göra det vi talat om under flera år. Vi ska packa lätt och ge oss upp i de svenska fjällen på vandring. Tro mig, detta är så långt ifrån vad jag är van att göra så att det är inte klokt. Jag har däremot förstått det som att kängor anpassade för vandring är en självklarhet. När det är Black Friday i år är det jag som införskaffar ett par.

Krukor

Det kanske låter simpelt men om man vill ha fina krukor kostar de en hel del. När det är Black Friday 2021 ska jag försöka investera i några fina designer-krukor om de finns till bra priser. Detta kanske kan vara ett tips till alla fellow-botaniker där ute.

Vi hörs snart igen!

För mer tips och erbjudanden för Black Friday läs gärna här på MyStrikingly!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *