Kategorier
Uncategorized

Första dagen med flyttstädning i Stockholm

Första dagen är klar. Som jag berättat om förut tog jag ett stort beslut i somras. Jag valde att, någon gång i framtiden, röra på mig från hemstaden. Jag hade levt 22 år där och nu fick det vara nog. De flesta hade ändå flyttat ändå. Jag bestämde mig för att ta det första som kom upp. Det visade sig att det första blev flyttstädning och i Stockholm.

Jag ska vara ärlig. Jag hade aldrig tidigare reflekterat över att arbeta med flyttstädning men Stockholm låg verkligen på önskelistan. Av någon anledning har det alltid känts som ett naturligt steg för mig. Det känns som att jag alltid har vetat att jag ska flytta till Stockholm, med eller utan flyttstädning då.

Så, nu är jag i alla fall här och jag har gjort min allra första dag inom flyttstädning i Stockholm. Jag tänkte att jag skulle berätta hur det känns. Faktum är att det känns väldigt bra såhär långt. Det känns väldigt fint att få bo i en så stor och fin stad som vår huvudstad faktiskt är. Det är en ynnest även om denna ynnest bara funnits under en vecka nu.

Jag tyckte om min första dag inom flyttstädning i Stockholm. Det var ett himla trevligt gäng jag hamnat i. Jag gillade allihop redan första dagen och det är ganska ovanligt, i alla fall givet mina tidigare erfarenheter. Jag pratade mycket med en tjej som hette Cathrine. Det ironiska med henne var att hon faktiskt var väldigt lik – både i sättet och i utseendet – en annan kvinna jag känner med samma namn, hemifrån. Visst är det otroligt när sådant händer? Jag frågade om hon var säker på att de inte var samma person. Hon berättade då att hon hade jobbat med flyttstädning i Stockholm i nio år. Den enda förklaringen skulle vara om hon hade en personlighetsklyvning men, som hon uttryckte det: ”Det är ingen av mig som tror att vi har det”.

Kul, kul att ha hamnat med arbetskamrater som har humor. Det förgyller sannerligen! Jag ser fram emot nästa dag med flyttstädning i Stockholm. Det känns som att den kommer att vara minst lika bra!