Kategorier
Uncategorized

Frågor och svar om min hemstädning

Vi har blickat tillbaka. Eller snarare: Jag har blickat tillbaka och ni har varit med på resan. Det har pratats om vad jag jobbat med förut. Det har pratats om mina resor och min familj. Folk som kommit och folk som gått. En sådan typ av konversation. Envägskonversation, precis som det brukar bli.

Hur som haver. Nu har jag i alla fall fått så pass många frågor om de olika jobben jag haft att jag måste besvara dem. Många frågor gällde mitt arbete inom hemstädning. Detta tordes nämligen vara det som intresserade er mest. Hemstädning och jag, den livsstil jag lever efter – det gick inte riktigt ihop. För att slippa dubbelbesvara era frågor så tänkte jag nu besvara de vanligaste frågorna som ställdes efter att mitt arbete inom hemstädning ”avslöjades”. Håll till godo.

Vad var det roligaste med hemstädning?

Om vi tillåter oss att vara helt ärliga; Hur roligt är det egentligen att jobba? Jag menar, är det verkligen någonting man någonsin tycker är särskilt kul? Med detta sagt ska jag säga att jag varit på 11 olika arbetsplatser genom åren. Åren inom hemstädning var helt klart en av de arbetsplatserna bästa jag haft. Detta har olika förklaringar. Till att börja med var det förstås kollegorna jag hade inom hemstädning. Det var ett riktigt bra gäng jag fick möjligheten att jobba med. Vi sågs väldigt ofta efter jobbet och hittade på saker. Det var roligt för att teamet inte såg ut så innan jag kom dit. Jag ville verkligen trivas på jobbet. Därför såg jag till att hemstädning skulle bli trivsamt. Vi skulle bli vänner. Eller i alla fall alla de som ville öppna upp socialt på arbetet. Det fungerade och vi är en grupp som ännu har mycket kontakt.

Hur länge sysslade du med hemstädning?

Sjukt nog så blev det tillslut 3 hela år. Ganska precis tre år faktiskt, nu när jag tänker efter. Tre år av tusentals besök i olika människors liv. Det var många bra möten, vissa dåliga också men den överhängande majoriteten var väldigt fina. Det var nog det jag gillade mest med hemstädning när allt kommer omkring. Inblicken i vardagen. Att kunna hjälpa folk med aspekter som gjorde deras liv bättre. Det var fint.

Jag hinner tyvärr inte komma så mycket längre idag. Däremot tar jag gärna emot fler samtal om ni inte har fått svar på era frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *