Kategorier
Uncategorized

Städföretag i 10 år

Städföretag är lika spännande som färg som torkar. Detta sa min pappa till mig en gång när jag berättade för honom vad jag skulle göra framöver. Han hade höga förhoppningar för mig. Han hade en plan och den hade funnits närvarande sedan han först såg mig när jag fötts. Jag skulle bli något stort. Jag skulle bli proffs på någonting. När jag, då jag var ca 12 år gammal, insåg att jag inte ville syssla med idrott – ja, då sörjde han men puttade mig vidare genom livet. Jag skulle bli bankdirektör, chef, i alla fall chef över någonting – ja, det skulle jag bli.

Istället valde jag att starta ett städföretag. Det var något som pappa inte riktigt uppskattade. Jag vet till denna dag inte riktigt varför. Det kändes som att hans generation såg ner på den här typen av verksamheter. Han kunde inte riktigt greppa det. Varför startar man ett städföretag? Jag tänker att jag kan dra den bakgrunden:

Jag träffade min blivande fru för snart 10 år sedan. Hon hade lång erfarenhet av att vara delägare på ett städföretag i hemlandet. När hon nu mött mig och vi slagit oss till ro i Stockholm ville vi göra något vi kunde göra ihop. Det blev därför städföretag. Något som jag hade extremt lite erfarenhet av. Men det man inte kan, kan man lära sig. Det har faktiskt varit min pappas devis under hela mitt liv och nu följde jag den, ironiskt nog.

Det gick väldigt bra redan från början. Eller ja, om man ser till vinst och mängden kunder så gick det förstås bara bättre och bättre. Om man däremot såg till hur vi mådde i det hela så var det definitivt en ljus tid. Vi trivdes oerhört bra med vårt städföretag. Det skulle visa sig att driva städföretag var något som verkligen fick mig att se livet från den ljusa sidan. Det hade jag inte kunnat tro när pappa låg på mig om framtiden som mest.

Hur som helst så har vi nu drivit städföretaget i en väldig massa år. Det går bättre och bättre. Det känns väldigt väldigt bra.

Behöver ni ett städföretag? Då vet ni vart ni ska vända er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *